Pysy mukana ravintola Kupittaan Paviljongin menossa!

Katso täältä ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja tarjoukset

Tiesitkö, että jo satojen vuosien ajan Kupittaanpuisto on ollut paikka, jossa on tapahtunut monenlaista kiinnostavaa? Ravintola Kupittaan Paviljonki jatkaa perinnettä, ja meillä onkin aina jotakin mielenkiintoista meneillään. Meistä on mukava olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja pitää erilaisia tempauksia ja tapahtumia. Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia uutisiamme ja pysyä ajan tasalla siitä, mitä meillä tapahtuu. Kurkkaa myös Facebook-kuulumisemme etusivulta!

Haluamme olla asiakkaillemme se paras ravintola Turussa – tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista

Pysäköinti Gymnaestradan aikana 4-10.6 Kupittaanpuistossa

29.5.2018

Voimistelun suurtapahtuma tuo Kupittaalle 10 000 voimistelijaa sekä kymmeniätuhansia katsojia ja liikkujia. Kupittaanpuiston pysäköintipaikat ovat tapahtuma-aktiviteettien käytössä lähes koko kesäkuun ensimmäisen viikon. Veritas... Lue lisää »

KUPITTAAN PAVILJONKI 15 VUOTTA!

26.5.2018

"Kupittaalla ja erityisesti sen lähteellä on vuosisatojen takainen historia aluksi uhripaikkana ja myöhemmin 1500-luvulla juhannusjuhlien viettopaikkana. 1600 -luvun lopulla Turun Akatemian professori Elias Tillandz vakuuttui Kupittaan... Lue lisää »

26.5 Ei brunssia yksityistilaisuuden vuoksi

18.5.2018

26.5 Ei brunssia yksityistilaisuuden vuoksi Lue lisää »

21.4 EI LAUANTAIBRUNSSIA

15.4.2018

21.4 POIKKEUKSELLISESTI EI LAUANTAIBRUNSSIA. Lue lisää »

Vappubrunssi

5.4.2018

Tule nauttimaan raikkaasta Vappubrunssista kauniiseen Kupittaan puistoon. Kupittaan paviljongin Vappubrunssi tarjolla 1.5.  KATTAUKSET KLO. 11.30 JA 14.00. Vappubrunssi Vihersalaattia ja marinoituja kasviksia L,G Rapeaa... Lue lisää »

Uusimmat aiheet

KUPITTAAN PAVILJONGIN KEITTIÖTIIMI VAHVISTUI

9.9.2019
Kupittaan paviljongin keittiön ydintiimi on vahva kaksikko. Keittiötä on vuoden tauon jälkeen palannut johtamaan Joni Nikkanen, joka tuntee Paviljongin asiakkaiden toiveet kuin essuntaskunsa. Joni tunnetaan hyvän ruokansa lisäksi... Lue lisää »