KUPITTAAN PAVILJONGIN KEITTIÖTIIMI VAHVISTUI

Kupittaan paviljongin keittiön ydintiimi on vahva kaksikko. Keittiötä on vuoden tauon jälkeen palannut johtamaan Joni Nikkanen, joka tuntee Paviljongin asiakkaiden toiveet kuin essuntaskunsa. Joni tunnetaan hyvän ruokansa lisäksi ilmiömäisestä nopeudestaan, ja lautasannokset valmistuvatkin keittiöstä tarvittaessa kuin tykin suusta.

Joni on työskennellyt Paviljongissa aikaisemmin yhteensä viisi vuotta ja  tottunut talon vaihteleviin olosuhteisiin. ”Paviljongissa työskentelyssä parasta on hyvän porukan lisäksi monipuoliset iltatilaisuudet, joissa ruokaa saa tehdä monenlaista”. Paviljonki soveltuu tilansa puolesta monenlaisiin tilaisuuksiin, ja asiakkaiden vaativiinkin toiveisiin pyritään aina vastaamaan erilaisten ruokavaliotoiveiden ja milloin minkäkin muodossa”.

Lasse Mäkelä on monissa liemissä keitetty kokki, joka on jo parissa viikossa tuonut uusia ajatuksia ja toimintatapoja Paviljongin keittiön arkeen. Uutuutena Lasse on  tuonut muun muassa Resq hävikkiruokapalveluun liittymisen, jonka kautta lounaalta yli jääneen ruuan saa edullisemmin noudettuna. ”Parasta keittiötyössä on ruuanlaiton monipuolisuus– aina saa kehitellä jotain uutta”.

”Mahtavaa, että saatiin nämä hienot nuoret miehet viemään Paviljongin ruokatuotetta eteenpäin” tokaisi Paviljongin ravintoloitsija Petri Vähäkangas. ”Näihin miehiin on 100 prosenttinen luottamus. Vihdoin voi yrittäjä nukkua yönsä levollisesti, kun tietää, että asiakkaat saavat parasta mahdollista ruokaa ja toiminta pelaa luotettavasti”.

”Seuraavaksi lähdetään vahvistamaan salitiimiä. Asiakkaiden moninaisiin juhlatarpeisiin vastaaminen on etusijalla. Pienen toimijan on helppo mukautua asiakkaiden toiveisiin ja hyvä henkilökunta on avain, jolla saadaan asiakkaiden juhlat onnistumaan” toteaa ravintoloitsija liki onnellisena.