Kupittaan paviljongissa tapahtuu

KUPITTAAN PAVILJONGISSA TAPAHTUU

UUSIA KASVOJA PAVILJONGIN SALISSA

Lokakuun alussa meillä aloitti salin puolella pirteä ja touhukas Sanna. Sannan tärkeimpänä tehtävänä on kehittää salin puolen toimintaa vastaamaan asiakkaiden kasvaneisiin vaatimuksiin. ”Paviljongissa on mukava työskennellä, vaikka välillä keittiön pojat on ärsyttäviä” naurahtaa Sanna, joka odottaa innolla pikkujoulukautta ja juhlahumua. ”Hienoa päästä kehittämään paviljongin liiketoimintaa ja tehdä asiakkaiden kanssa onnistuneita juhlia”.

Salissa jatkavat myös aina luotettava Heidi ja vauhtimimmi Sigrid. ”Paviljonki on monipuolinen työpaikka, jossa saa tehdä lounas– ja juhlavuoroja. Varsinkin juhlia on monenmoisia, joten kaikenlaisissa tilaisuuksissa saa olla mukana, se on mukavaa” virkkavat tytöt.

OMISTAJAN KOMMENTIT

Kaupungilla huhutaan pääkaupunkiseutua vaivaavan kovan työvoimapulan ravintola-alan ammattilaisista rantautuneen myös Turkuun. ”Meillä on käynyt tuuri, että ollaan saatu palkattua taloon näin hyviä tyyppejä. Osaavan henkilökunnan kanssa on ilo tehdä töitä, myhäilee ravintoloitsija.”

ISÄNPÄIVÄ

Taas on se aika vuodesta kun on aika juhlia isää. Paviljongin isänpäivälounas tarjoillaan kahdessa kattauksessa klo. 12 ja 14.30. Lisätietoja nettisivuiltamme.

JOULULOUNAS

Joululounas on jälleen katettuna arkisin 2.12-20.12 kello 11-15. Pöytävarausta suositellaan. Lisätietoja lähiaikoina nettisivuiltamme.

TUOREEN KALAN PÄIVÄ

Keskiviikkoisin meillä on nykyään lounaalla Tuoreen kalan päivä, jolloin tarjoamme tuoretta merenelävää meiltä ja muualta. Tarjolla on ollut mm. frittimuikkuja pottuvoilla ja valkoviinikermassa haudutettuja sinisimpukoita.

Marraskuu 2019