Osallistu hauskaan Lounasmaratoniin!

Kevät lähestyy jälleen kovaa vauhtia, niin myös LounasMaraton. Lounastauolla on hyvä liikkua. Jo 10 minuutin kävelylenkki ehkäisee liikkumattomuuden ongelmia - ja lounastauko onkin mitä mainioin jaloitteluhetki.

Kun kävelet lounaalle vuoden jokaisena työpäivänä 500 metrin yhdensuuntaisen matkan, olet huomaamattasi kävellyt vuoden aikana yli viisi täyspitkää maratonia. Yksi maraton (42,195 m) tulee täyteen vain kahden kuukauden päivittäisellä lounaskävelyllä.

Osallistumisohje:

Osallistu Kupittaan paviljongin LounasMaratoniin. Katso Google Mapsista reittiohje kävellen Kupittaan paviljonkiin ja merkitse se edestakaisena matkana vihkoseen aina vieraillessasi ravintolassamme. Laske kuljettu matka ”yhteensä” sarakkeeseen ja merkitse myös päivämäärä. Pyydä kassalta tarjoilijalta leima vihkoseesi joka kerta.

Ensimmäinen etappi on neljännesmaraton (10,5km), toinen etappi puolimaraton (21,1km) ja kolmas täysmaraton (42,12km). Saavutettuasi kunkin etapin ilmoittaudu Kupittaan paviljongin kassalla niin saat palkinnon suorituksestasi.

Tsemppiä matkaan!